Package and ingredients

 

Spices

 

 

Natural hog and beef casings

 Natural casings (varius types) in ranged diameter.

Колбасные оболочки 

Artificial casings

Casings for all kinds of boiled, blood and liver sausage, ham, paste, zets, fish sausage, melted cheese etc.

  • polyamide (smoke-tight)
  • polyamide (smoke-permeable)
  • collagen (проницаемые)
 Сетка для копчения Smoking net

Applicated for forming and pressing meat and allowing better look of final product for boiled, boiled&smoked and smoke-dried meat products (meat and fish delicacy, boned gammon, ham, cheese):

  • flexing net;
  • non-flexing;
  • nets with coloured strings, with different sizes and forms of cells.

 

 Шпагат

Cord

Stranded strings of different materials, used for binding smoked products and applying marks on sausage:

  • cotton;
  • jute;
  • linen.

 

 Клипсы для клипсаторов

Clips

Clips for КОМПО and Корунд clipsators of different size, material, form of profile and rigidity. Types avaliable:

  • В1, ВР1;
  • В2, ВР2;
  • В3, ВР3;
  • Е220

 

 Ингредиенты

 Monoingredients

  • Phosphate compounds "Myfos" and "Myfos 66"
  • Food phosphate mixtures type "POLIFAN A-extra" and "POLIFAN A-extra K";
  • Natural red colorizer "Carmine" liquid and dry;
  • Liquid colorizer "Annato - extract" Е160b;
  • Cytric acid, erythorbate - sodium;
  • Sodium cytrate, acetate sodium;
  • Guar gum;
  • Sodium glutamate
  • Vegetable and animal proteine;
  • Cellulose
  • Soy proteine isolate
  • Sodium three-polyphosphate
  • Carrageenan
  • Monoglyceride

Knives with wooden handle

ножи
 

 ножи

 

 

7

Knife for skinning and beheading

Y2-FIN-2

8

Undercutting knife

Y2-FIN-3

9

Knife for skinning and joint dessection

Y2-FIN-4

10

Knife for skinning

Y2-FIN-5

11

Gutting knife

Y2-FIN-6

12

Veterinary knife

Y2-FIN-7

13

Viscera removal knife

Y2-FIN-8

14

Beef carcass chopper

Y2-FIN-9

15

Hog carcass chopper

Y2-FIN-10

16

Rib cutter

Y2-FIN-11

17

Нож для валки задней и лопаточной частей

Y2-FIN-12

18

Нож для валки грудной и хвостовой частей

Y2-FIN-13

19

Нож обвалочно-универсальный

Y2-FIN-14

20

Нож жиловочный

Y2-FIN-15

21

Нож жиловочный

Y2-FIN-16

22

Нож шпигорезный

Y2-FIN-17

23

Нож кулинарный

Y2-FIN-18

24

Нож для кишок

Y2-FIN-19

25

Нож для субпродуктов

Y2-FIN-20

26

Кинжал для убоя скота (облегченный)

Y2-FIN-21

27

Секач для разрубки мяса большой

Y2-FIN-22

28

Секач для разрубки мяса малый

Y2-FIN-23

29

Нож для сбора крови у КРС

Y2-FIN-29

30

Нож полый для свиней для сбора крови

Y2-FIN-30

31

Мусат магнитный (сталька)

--